Ångerrätt och retur -Återbetalning

Ångerrätt & Returer

När du handlar på Hamnprodukter.com har du alltid möjlighet att inom 14 dagar, från den dagen du tar emot varan, byta eller ångra ditt köp. För att ångerrätten ska gälla måste du kontakta oss inom dessa 14 dagar. För att vara garanterad en full retur måste produkten vara i oförändrat skick, i obruten förpackning. I enlighet med Distans- och hemförsäljningslagen kan man ångra köp med bruten förpackning men då har Hamnprodukter rätt att ta ut en avgift för eventuell värdeminskning och dra av från returbeloppet. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten. Returer skickas till Svenska Hamnprodukter, Nordre Parten 4, 47144 Åstol. Vår returavgift är 99 kr.

Returfrakt och återbetalning

Om du ångrar ett köp inom 14 dagar följer du hänvisningarna nedan:

  1. Kontakta vår kundtjänst per mail och uppge namn, ordernummer, vilken vara du önskar returnera och orsak till returen.
  2. Efter bekräftelse från Hamnprodukter.com skickas en retursedel ut till dig via e-post.
  3. För att paketet ska komma fram i gott skick ber vi dig att paketera returen ordentligt. Förslagsvis i kartongen som varan levererades i.
  4. Retursedeln fästs på paketet och kan lämnas in på en ombudsstation nära dig. Tänk på att den gamla leveranssedeln bör täckas så att det inte blir tveksamheter.
  5. Efter att vi har mottagit returen och bedömt skicket på varan kommer vi att återbetala dig, inom 14 dagar.

Om du använder Hamnprodukters retursedel kostar returfrakten 99 kr. Denna kostnad dras av från beloppet när du blir återbetalad efter godkänd retur. Du får självklart bekosta frakten själv om så önskas men ansvarar då för att paketet skall komma fram till lagret varför vi rekommenderar att ni skickar på ett sådant sätt att paketet kan spåras ifall något skulle hända på vägen. Om paketet inte är spårbart och ej har ankommit lagret kan vi tyvärr inte godkänna din retur.